
Hozzávalók
● 16 deka gesztenyeliszt
● 6 deka kókuszliszt
● 15 deka cukor
● 10 deka étcsokoládé
● 10 deka vaj
● 2 tojás
● 1-1,5 deci tej
● 2 teáskanál sütőpor
Elkészítése
Összekeverjük a 2 tojást a cukorral, a felolvasztott vajjal, majd apránként hozzáadjuk az átszitált lisztet és a sütőport. Annyi tejet öntünk hozzá, hogy muffintészta sűrűségű masszát kapjunk. Végül hozzákeverjük az apró darabokra tört étcsokoládét. A tésztát csillag formájú szilikonos formába adagoljuk, és 180 fokra előmelegített sütőben aranybarnára sütjük körülbelül 30 perc alatt. (Forrás: www.allergiakozpont.hu)
● Ez a recept pont karácsonyra való, ráadásul még kifejezetten egészséges! Persze ehhe6z sem árt egy-két apróság, így most egy sütikiszúró szettet ajánlunk.
● További Életforma-receptek itt!