Elkészítés:
A tojás kivételével keverd össze a hozzávalókat. Kétszer is nyújtsd ki, és hajtogasd, ahogy a vajas tésztát is szokás! A végén nyújts egy kb. 1 cm-es vastagságú tésztát, és szaggass belőle kis pogácsákat. Jól verd fel a tojást, és mindegyik tetejét kend be vele! Picit bevagdoshatod a tetejé! Forró sütőben a sütikészítő szerkezetednek megfelelően süsd ki!
Ágfalván élő Gabi barátnőm igazán nagyon szereti a praktikus, finom dolgokat. Valahányszor meglátogatjuk, mindig ezzel a pogival kedveskedik nekünk! Egyszerű, gyors, olcsó, és mi nem tudunk betelni vele! Ki kell próbálnod, ha valami igazán jóval szeretnél barátaidnak kedveskedni! Hozzá kell tennem, hogy ez a pogi csak a sütés napján az igazi, de annyira finom, hogy másnapra biztosan nem marad belőle! Most végre elkértem a receptet Nektek!