Lakatos Márk semmit sem bízott a véletlenre pop-up vacsoraklubja most megnyílt új helyszínén: a legnépszerűbb hazai sztárokat olyan extrém körülmények között vendégelte meg, amire egész életükben emlékezni fognak.

- Ilyen adrenalinlöketet még egy étkezés közben sem kaptam – mesélt a szokatlan élményről Cseh Laci olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok úszó. Bevallása szerint ugyan hozzászokott a lebegéshez a medencében, de egy hevederről lógva, a levegőben még sosem evett, főleg nem ilyen jót. És hogy miért pont a levegőben? Mert a Laci által elfogyasztott fogást az új sós ropogtatni való inspirálta, aminek annyival kevesebb a zsírtartalma, hogy szinte lebegsz tőle. Márk gorgonzola-panna cottáját tökéletesen kiegészítette a joghurtos-zöldfűszeres chips, amire a bazsalikommajonéz tette fel a koronát.
A véletlen döntötte el, hogy a kiválasztott hírességeket milyen kihívás elé állítja a séf: a feladatokat egy-egy doboz rejtette, amelyek az extrém fogást és az elfogyasztás módját is tartalmazták. A legzavarbaejtőbb feladat Dallos Boginak jutott, ugyanis a csípős csipsz által inspirált vietnami tavaszi tekercset és tigrisrákot egy erős ember vállán kellett a mellé tálalt csípős szószba mártogatva megennie.
- Nem mondom, hogy nem izgultam, nagy kő esett le a szívemről, hogy elbírt az úriember, annak pedig külön örülök, hogy a csípős szósz nem landolt a szemében – kommentálta az élményt mosolyogva az énekesnő.

A harmadik doboz titkát Istenes Bence fejtette meg, aki elég pörgős életet él, így testhezálló volt számára, hogy egy forgó lemezjátszóról kellett megennie a klasszikus csipsz ihlette padlizsánkrémet.
- Néha kicsit beleszédültem, de egy jó kajálásba ennek is bele kell férnie! – tette hozzá Bence. És, hogy miért éppen padlizsánkrém illik a sós chipshez? Ahogyan Márk is kiemelte, az igazán jó klasszikus ízekhez nincs szükség felesleges külsőségekre: sokszor az egyszerű a legnagyszerűbb választás az ételekben.
Bence után Lolának is rázós élményben volt része, szó szerint: az énekesnőnek ugyanis egy hullámos rezgő asztalról kellett teljesítenie a kihívást, és megennie a bordázott sajtos-újhagymás Lay’s Maxx mellé tálalt kacsa rilette-et aiolival.
- Kicsit úgy éreztem magam, mintha egy mozgó turmixgépből ennék, de még így sem volt nehéz élvezni Márk isteni fogását – mesélte. A házigazda Lakatos Márk a résztvevőkhöz hasonlóan nagyon jól szórakozott, és végig lelkesítette a kihívás teljesítése közben időnként elbizonytalanodó vendégeket. Az estét nevetve summázta:
- Egy igazán emlékezetes ételnek legalább ilyen maradandó élményt kell bennünk hagynia, talán kicsit kevesebb extra izgalommal! -

Az exkluzív vacsora vendégei között felbukkant még Csobot Adél, Mádai Vivi és Kárpáti Rebeka is, akik szintén nagyon élvezték a fogásokat.