
Hozzávalók
60 deka fehér spárga
20 deka reszelt sajt
2 deci tejföl
1 tojás
1 evőkanál citromlé
2 deka vaj
cukor, só,
őrölt fehér bors
ízlés szerint
Elkészítése
A spárgát megtisztítjuk, cukorral, citromlével ízesített sós vízben néhány percig főzzük. Leszűrjük, majd egy kivajazott jénaiba rakjuk. A tojást belekeverjük a tejfölbe, sózzuk, borsozzuk, és ráöntjük a spárgára. Megszórjuk a reszelt sajttal, és forró sütőben addig sütjük, míg a sajt ráolvad, és szépen megpirul. Önálló ételként is kitűnő.
További ínycsiklandó spárgareceptek itt!
A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árai
a Mindenár.hurendszeresen frissülő oldalán!
Áruházválasztóval!