Hozzávalók:
fél kg krumpli
egy kis fej vöröshagyma szinte pépesre aprítva
egy szál sárgarépa
egy szál fehérrépa
friss zellerzöld, elengedhetetlen
egy szem paradicsom
egy paprika
zsiradék
cérnametélt
Elkészítés:
A vöröshagymát, a karikára vágott répákat megfuttatjuk a zsiradékon, amikor a sárgarépa kicsit kieresztette a színét, hozzáadjuk a krumplit, azt is átmelegítjük. Felöntjük vízzel, sózzuk, borsozzuk, beledobjuk a zellerzöldet, a paprikát és a paradicsomot, majd az egészet puhára főzzük. Végezetül belefőzzük a cérnametéltet.
Egyszerű, gyors ételek
Ezek a gyors ételek, akár egytálételként, de második fogásként is megállják a helyüket, a család étvágya és a háziasszony ideje szerint. Nekünk már sikerünk volt velük! Próbálkozzon!