Hozzávalók:

- 1 adag kész levelestészta
- 3 db édes alma
- ízlés szerint porcukor
- ízlés szerint fahéj
- pár csepp citrom
- 1 tojás fehérjéje felverve
Elkészítés:
Nyújtsd ki a leveles tésztát. Az almákat hámozd meg, reszeld le, ízesítsd a cukorral, a fahéjjal, a citrommal és keverd össze. A tésztát felezd el, egyenként nyújtsd ki, kockázd be. A tésztadarabok közepére tégy a töltelékből, majd fedd le egy másik, ugyanakkora tésztadarabbal. A széleket nyomkodd össze, majd egy villával szurkáld meg a tetejét, hogy az almából kijövő pára ne dobja szét a sütit. Kend meg a tetejét a tojásfehérjével, a párnácskákat pedig tedd a sütőpapírral kibélelt tepsibe. Látni fogod, amikor kész!!! Nagyon fincsi! Jó étvágyat!
Ezzel az almás sütivel sem vallsz majd szégyent!