Hozzávalók
4 darab 7 dekás libamájszelet
4 közepes fej gomba
vöröshagyma
paprika, paradicsom
fűszerpaprika
tejföl
tejszín
liszt
friss kapor
só,
étolaj
Elkészítése
A vöröshagymából, paprikából, paradicsomból és fűszerpaprikából kevés zsiradékon pörköltalapot készítünk. Miután megfőtt, ízlés szerint sózzuk, tejföllel, tejszínnel és liszttel behabarjuk, majd friss kaprot adunk hozzá.
A steakeket, a libamájat és a megtisztított gombafejeket sózzuk, és kevés zsiradékon pirosra sütjük. A kész steakre rárakjuk a libamájszeleteket és a megsütött gombafejet, leöntjük a paprikás mártással. Galuskával és burgonyakrokettel tálaljuk.
További recepteket itt olvashat!
rendszeresen frissülő oldalán tájékozódhat!