20 dkg füstölt lazac
20 dkg kigyóuborka
30 dkg burgonya
2 pohár natúr joghurt
2 ek. ecetes torma
1 cs. petrezselyem zöldje
bors, só
Elkészítés:
A joghurtokat összekeverjük a tormával, borssal, sóval, és aprított petrezselyemmel ízesítjük. A burgonyát megfőzzük, és az uborkával egyformán apró kockákra vágjuk. Ezután az öntetbe rakjuk őket, és a felcsíkozott füstölt lazaccal együtt alaposan összekavarjuk. Jól lehűtjük, és toast kenyérrel vagy toast kenyéren tálaljuk.
A sózással vigyázzunk és inkább a lazac után kóstoljuk meg. A salátánkat tartalmasabbá tehetjük főtt tojással.
Ehhez kíván jó étvágyat: Steffel Csaba
Ismét egy klasszikus étel, illetve annak indult… Ez van, már semmit se tudok úgy elkészíteni, ahogy “kell”. Na jó, ez csak vicc, de akkor is. …És valóban, mindig úgy KELL? Csak úgy lehet? Nem értem… Ilyen tépelődések közepette főz Steffel Csaba. Nézzük, mi lesz belőle?