Hozzávalók
● 40 deka áfonya
● 10 deka vaníliapuding
● 30 deka cukor
● 2 deci vörösbor
● 50 deka mascarpone
● 30 deka tejszínhab
Elkészítése
Az áfonyát a cukorral és a vörösborral feltesszük főni. Mikor már lekvársűrűségű, hozzákeverjük a pudingport. Kihűtjük, majd hozzáadjuk a mascarpone sajtot. Tejszínhabbal lazítjuk.
a
Életforma-tippek
● Ezt a receptet más, zamatos gyümölccsel is elkészíthetjük.
● Csokiöntettel is díszíthetjük.
● Ehhez a recepthez és a tálaláshoz jól jöhetnek különböző konyhai kellékek. Válogass az Életforma Shopban!
● További ínycsiklandó Életforma-receptek itt!
a
A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árai
rendszeresen frissülő oldalán!
Áruházválasztóval!