Hozzávalók:
Elkészítés:
Egyenként becsomagoljuk a krumplikat alufóliába. 1-1,5 óra alatt megsütjük. Ezalatt van pont annyi időnk, hogy ezt a döglesztő mártást elkészítjük hozzá. Tehát: a sajtot, a tejfölt, a majonézt és hagymákat jól összekeverjük. Amint puha a krumpli, mebontjuk a tetejét, egy éles késsel mély keresztet vágunk bele. Egyenként tányérra tesszük, és mindenki annyi mártást mer a krumplijára, amennyit akar. Egy jó sör vagy egy rozé bizonyára jól fog esni hozzá!
Burgonyasaláta a borjú bécsi mellé
Ismét az a megtiszteltetés ért, hogy részt vehettem a német székhelyű családi vállalkozás, a ROTO Nemzetközi Szaksajtó Napján – ezúttal Grazban. Ilyenkor megismerhetjük például, hogy hogyan változik az emberek ízlése, lakhatási igényei, és bepillantást is nyerhetünk a konferenciát rendező ország gasztronómiájába. Itt jegyzem meg, hogy ilyenkor mindig a cég helyi munkatársai az idegenvezetők, a szervezők, sőt a catering is az ő feladatuk! Nagyon kedvesek, nagyon szolgálatkészek. A menüből természetesen nem hiányozhatott például a híres bécsi szelet és a hozzá járó hamisíthatatlan krumplisaláta. Itt a teljesen autentikus recept!