Elkészítése:
Hal alaplét főzünk, melyet szójával és mirinnel ízesítünk.
Ebben az alaplében főzzük meg az előre átmosott, lehetőleg friss hozzávalókat:
- Tenger gyümölcsei (kagyló, lazac, rák)
- Zöldségek (brokkoli, sárgarépa, shiitake gomba, póréhagyma, kínai kel)
- Udon tészta
- Tofu
A tálalás után főtt tojással díszítjük.
Jó étvágyat kíván az étterem chefje!

Felejtsük el, amit az európai sípályákon megszoktunk! A tökéletes sípálya ugyanis egészen máshol van: a felkelő nap országában. Japán több mint ötszáz sí-területével igazi nagyhatalomnak számít a téli sportokat tekintve. Tokiótól mindössze néhány órára található a japán Alpokként ismert hegylánc, számos távol-keleti síparadicsommal, de Hokkaidó szigetén is remek lehetőségek várják a téli sportok szerelmeseit. Kiváló minőségű porhó található a hegyek lankáin, ami a síelők kedvencévé teszi. A Japánspecialista bemutatja a legjobb helyeket.