Hozzávalók:
- 8 deci víz
 - 20 deka cukor
 - 1 margarin (25 deka)
 - 20 deka főzőcsoki
 - 60 deka pilóta keksz
 
öntet:
- 5 deci tejszín
 - 20 deka főzőcsoki
 - pici rum
 
Elkészítés:
A vizet felforraljuk a cukorral, beletesszük a margarint és a főzőcsokit. Amikor elolvadt, még melegen beletördeljük a pilótakekszet(vagy más töltött fajtát) és kapcsos tortaformába öntjük.
A tejszínben felolvasztjuk a csokit (NEM FORRALNI, CSAK MELEGÍTENI) és pici rum hozzáadásával habot készítünk, amit még melegen ráönteni a csokis alapra. Hagyjuk teljesen kihűlni, majd a hűtőbe tesszük további "dermedésre".
Tálaláskor pár szem aktuális gyümölcsöt is tehetünk mellé, "megfejelve" egy kis tejszínhabbal.
Rengeteg sütés nélküli tortát találsz a receptoldalunkon, többek között egy másik töltött kekszes variációt!