Hozzávalók
4 szelet vékony szelet pulykamellfilé
4 szelet sonka
4 szelet ementáli vagy trappista sajt
liszt, tojás, zsemlemorzsa a panírozáshoz
só, bors
olaj a sütéshez
Elkészítése
A pulykamellszeleteket megsózzuk, kevés borsot szórunk rájuk, majd a tetejükre először egy-egy szelet sonkát, arra pedig egy-egy sajtszeletet teszünk. Ezután egyesével felgöngyölítjük a pulykaszeleteket a bennük lévő töltelékkel együtt (jó szorosan, nehogy később szétnyíljanak), majd bepanírozzuk és forró olajban kisütjük őket, forgatva, hogy minden oldaluk jól átsüljön. Nagyétkűek számára lehet egyben is tálalni, de úgy csinosabb, ha a tekercseket felszeleteljük, láthatóvá téve a tölteléket. Friss kevert salátával igazi tavaszi fogás.
Tipp: spenótot is tehetünk a töltelékbe.
További ínycsiklandó receptek itt!
rendszeresen frissülő oldalán tájékozódhat!
Áruházválasztóval!