Hozzávalók:
- kettő darab édesburgonya
 - egy tonhalkonzerv ami sós vízben úszkál
 - 3 kanálnyi cottage cheese
 - egy kanálnyi tejföl
 - apróra vágott snidling
 - himalája só
 - egy csipetnyi őrölt bors
 - mozzarella golyók
 
Elkészítés:
Az édesburgonyákat alaposan átmossuk, majd kettévágjuk, és alufóliával letakarva puhára sütjük. Ha megsültek, a belsejét óvatosan kikaparjuk. ( Ne szedjük ki teljesen, hogy maradjon tartása!) A tonhalat egy tálkába tesszük, ráadagoljuk a kikapart édesburgonyát, hozzáadjuk a tejfölt, a snidlinget és a cottage cheese-t sózzuk, borsozzuk, és alaposan átkeverjük. A kapott masszát visszatöltjük az édesburgonyákba, és mindegyik tetejére mozzarella golyókat teszünk. Előmelegített sütőben a sajt pirulásáig sütjük.
Jó étvágyat kíván Pammer Lívia!
                    
Szenzációs, egyben végtelen egyszerű recept a következő. Azt mutatja meg, hogy egy kis kreativitással mennyire finom fogásokat tudunk készíteni hazai, az idénynek megfelelő alapanyagokból. A Felelős Gasztrohős Alapítvány legújabb kampánya is erre hívja fel a figyelmet. Éljünk vele!