- 1 filézett csirkemell
- 1-2 tömlős sajt
- 1 natúr joghurt vagy tejszín
- fűszersó, fehér bors, kapor,
- 10 deka vaj
Elkészítés:
A megmosott csirkemellet csíkokra vágtam, fehér borssal, fűszersóval (ízlés szerint lehet fokhagymás vagy éppen gyrosos) megforgattam, majd pár percig állni hagytam. A vajat felhevítettem, beleraktam a húst, és egy kicsit átpuhítottam. Hozzányomtam a tömlős sajtot (ami elolvadt benne), egy fél csomag apróra vágott kaprot és egy kis doboz natúr joghurtot, majd pár percig összefőztem. (Nem kell megijedni, ha eleinte kicsit hígabbnak tűnik, a sajt majd megsűrűsíti, ahogy hűl a massza.) Egy kis füstölt sajtot is belecsempésztem, mert éppen volt a hűtőben, - de elhagyható. Én rizzsel tálaltam, de tésztával még laktatóbb.