
Hozzávalók:
2 nagyobb krumpli
2 nagyobb sárgarépa
2 nagyobb zöldség
1 közepes főznivaló tök
1 nagyobb fej vöröshagyma
1 babérlevél
20-30 deka csirkemell
1 kanál zöldfűszer
1 kiskanál só
1 kanál olaj
1 dl joghurt
pirított kenyérkocka
Elkészítés:
Az összes zöldségfélét megmossuk, megtisztítjuk, (a tökből a magokat kikaparjuk) és szépen felkockázzuk. Egy megfelelő méretű fazékba tesszük mindet, majd felengedjük vízzel, és befűszerezzük. Kb. 2o percig puhára főzzük. Közben a csirkemellet is kis kockákra vágjuk, megfűszerezni és az olajon megpirítjuk. A megfőtt zöldségféléket pépesíteni (botmix a legjobb "szerszám" ehhez), majd hozzáadjuk a pirított csirkemellet, és egy kis joghurttal ízesítjük. Pirított kenyérkockákkal tálaljuk.
Ha egy kicsivel több csirkemellet vettünk, süssük ki túrós bundában! Isteni vacsora lesz belőle!