Vacsora cikkek

Így készül az amerikai palacsinta
Amikor a filmekben láttam, sosem értettem, hogyan lehet ezt reggelire megenni. Nálunk általában az ebéd második fogásaként, vagy az éttermekben előételként fogyasztjuk a palacsinta különféle változatait.

Palacsintában sült kapros tengeri halfilé
Mai vacsorának sem késő még elkészíteni, hiszen a meleg miatt hamar ki tudjuk olvasztani a halat.De holnapi ebédre is kitűnő választás, így bőven van időnk egy sütemény elkészítésére is.

Igazi nyári luxus-vacsora-receptekkel!
Szeretne valami nagyon jót és egyben szépet tálalni a vendégeinek? Ajánlatunk az asztalra:Zöldségekkel töltött padlizsán, Parajjal rakott burgonya kecskesajttal grillezve, Piritott laskagomba.

Minestrone, avagy olasz zöldségleves sajttal
A Minestrone, bár tipikus olasz fogás, nem egyféle ételt jelöl, hanem Itália-szerte a legkülönbözőbb módozatokban elkészített, többnyire paradicsomos, sűrű zöldséglevesek összefoglaló elnevezése.

Egy villámgyors étel: Mozarellás omlett
Gyorsan elkészíthető, tápláló és ízletes előétel, de önálló fogásként is fogyasztható. Mai ebédnek is kitűnő, de akár vacsorának is szívesen ajánljuk!

Főzz egy remek luxusvacsorát! - Egyszer élünk...
Ha néha szeretnénk kényeztetni kedvesünket és persze magunkat is egy ínycsiklandozó luxusvacsorával, az alábbi recept elkészítésével igazi ínyencséget tálalhatunk fel.

Citromos-boros halkocsonya
Citromos-boros halkocsonya. Finom hűvösen, ebédre, vacsorára, bármikorra! Friss kenyérrel, kevés joghurttal kikevert majonézzel kínálom. A száraz fehérbor el ne maradjon mellőle!

A násznépet is a hasán keresztül lehet megfogni!
Álmatlan éjszakákkal tarkított, hetekig tartó fejtörést okoz az ifjú párnak és szüleinek az esküvő utáni étkezés helyszínének, formájának és menüjének kiválasztása.

Milyen virággal díszítsük az asztalt?
Hagyományos, és kellemes hangulatot teremtő dekoráció, ha a szépen megterített asztalra egy vázában virágot is teszünk, különösen nyáron, amikor bőven válogathatunk is. A virágdekoráció stílusa és összetétele azonban nem csak az alkalomtól függ, hanem - ugyanúgy, ahogy más design elemek - a divattal is változik.

Legyen ma fondü vacsorára!
A tűz körülülése őseink mindennapjaihoz nyúlik vissza - a múlt század elején Svájcban feltalált fondü-szertartás is ezt a hagyományt élesztette újjá. Hangulatossá tehetjük téli estéinket ennek a különleges, finom ételeknek a segítségével.
Ha együtt esztek, boldogabbak lesztek
Apa a TV előtt, anya a kanapén a kicsivel, a nagyobbik gyerek az asztalnál. Ha idáig jutottunk, már nehéz változtatni. De nem lehetetlen. Meg kell próbálni. Mert minden közös étkezés egy lehetőség: hogy harmonikusabb legyenek kapcsolataink, és megőrizzük egészségünket.