Az Arany Ászok Frissenszűrt az eredeti világos sörhöz hasonlóan kristálytiszta vízből, kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készül. Az eljárás alatt azonban a pasztőrözés lépését az úgynevezett mikroszűréses technológia váltja fel. Az eljárás utolsó fázisában a jéghideg sört egy különleges, nagyon kis pórusméretű kerámia szűrőn szivattyúzzák keresztül, ezzel eltávolítva az összes olyan mikróbát, amitől a sör a későbbiekben gyorsan megromolhatna.
Ennek köszönhetően nincs szükség a sör hőkezelésére, így az ital megtartja mindazokat az íz- és illatanyagokat, amelyek a főzéskor, az erjedéskor és a kondicionáláskor keletkeztek, miközben hűtés nélkül fél évig eltartható marad.
– Örömmel tapasztaljuk, hogy a sör kultusza reneszánszát éli, a fogyasztók nemcsak nyitottak az újdonságokra és az egyre jobb sörélményre, de el is várják azt. Ennek egyik iránya az erősödő igény a friss, eredeti ízélményt nyújtó pasztőrözetlen sörök iránt. Ez motivált minket az Arany Ászok Frissenszűrt megalkotásakor is. Reméljük, a fogyasztók olyan szeretettel fogadják új termékünket, amilyen elhivatottsággal készítettük azt – mondta Brendan Williams, marketingigazgató.
Hozzászólás zárolva.