Facebook hozzászólás
277

Ha kész vagy a frissenszűrtre…

Már pasztőrözetlen formában is élvezhetjük a világos sör karakteres ízét! Az Arany Ászok Frissenszűrt egyedi eljárással készül, így minden cseppjében a friss, pasztőrözetlen sör ízét és zamatát adja, miközben hűtés nélkül is hosszan eltartható.

Arany Ászok Frissenszűrt korsós plakátja , Kép: Dreher
Kép: Dreher

Az Arany Ászok Frissenszűrt az eredeti világos sörhöz hasonlóan kristálytiszta vízből, kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készül. Az eljárás alatt azonban a pasztőrözés lépését az úgynevezett mikroszűréses technológia váltja fel. Az eljárás utolsó fázisában a jéghideg sört egy különleges, nagyon kis pórusméretű kerámia szűrőn szivattyúzzák keresztül, ezzel eltávolítva az összes olyan mikróbát, amitől a sör a későbbiekben gyorsan megromolhatna.

Ennek köszönhetően nincs szükség a sör hőkezelésére, így az ital megtartja mindazokat az íz- és illatanyagokat, amelyek a főzéskor, az erjedéskor és a kondicionáláskor keletkeztek, miközben hűtés nélkül fél évig eltartható marad.

– Örömmel tapasztaljuk, hogy a sör kultusza reneszánszát éli, a fogyasztók nemcsak nyitottak az újdonságokra és az egyre jobb sörélményre, de el is várják azt. Ennek egyik iránya az erősödő igény a friss, eredeti ízélményt nyújtó pasztőrözetlen sörök iránt. Ez motivált minket az Arany Ászok Frissenszűrt megalkotásakor is. Reméljük, a fogyasztók olyan szeretettel fogadják új termékünket, amilyen elhivatottsággal készítettük azt – mondta Brendan Williams, marketingigazgató.

Tőkehal sörtésztában
Londonban fish and chipset feltétlenül ennünk kell. Angliában járva muszáj kipróbálni ezt! És milyen jól tettük, hogy kipróbáltuk! Életem legfinomabb halát ettem a Trafalgar Square-től néhány lépésnyire található pubban. Hazatértünket követően pedig egy horrorisztikusan hosszúra nyúlt Nagycsarnok-béli bevásárlást követően megkíséreltem életre hívni itthon is az élményt. Itt az eredmény!

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!