ÉTRENDTPPEK
Így ne hízz nyaralás alatt!
Nyaralás alatt szeretünk jókat enni, és sokat pihenni, ez sajnos könnyen vezet plusz egy-két kilóhoz. Somogyi Krisztina dietetikus nem teszi sem a lángost, sem a sült kolbászt tiltólistára, de mértékletességre int, ha nem akarjuk a nehéz ételek miatt fáradtan és emésztési gondokkal tölteni a szabadságunkat.
reggelire: sok folyadék, például tea, víz, frissen centrifugált zöldség- és gyümölcslevek, smoothie, zabkása, müzli félék, paradicsomos-bazsalikomos túró
ebédre: zöldségalapú levesek (mert az izzadással elveszett sók pótlására ez egyik legjobb módszer), saláták: rukkolás mangós-avokádó saláta, zöldséges kuszkusz saláta, tabulé (arab petrezselyemsaláta) roston sült csirke, pulyka, halfélék
vacsora: grillezett húsok, cukkinis lepény, különféle lecsó variációk, halas paella, tortilla
snack: gyümölcs, amennyi jól esik, görög- és sárgadinnye, őszibarack, nyári alma, ringló, füge, ezek mellé még fogyaszthatunk egy kis diót, mandulát, mogyorót.
Szép nyarat!!!
(Forrás: Duna Mecal Center)[/bs-text][/vc_column][/vc_row]
Hozzászólás zárolva.