Juhtúróval töltött gomba grillen
Lassan érkezik a grill szezon, megmutatjuk, hogy a sokféle hús mellé milyen remek köretet lehet készíteni – szintén a grillrácson.
Hozzávalók:
gomba
juhtúró
egy kevés tejföl
kedvenc zöldfűszereink
fokhagyma
egy kevés sajt
Elkészítés:
A zöldfűszereket (rozmaring, menta, petrezselyem, snidling, tárkony) apró darabokra vagdostuk. A túrót fellazítottuk némi tejföllel, majd bekevertük a zöldfűszerekkel, és zúztunk bele vagy négy gerezd fokhagymát is. A gombafejeket besóztuk, majd megtöltöttük a túróval, szórtunk még rá snidlinget, nyomkodtunk bele sajtot – majd mehetett az egész a grillre.
Amikor a sajt már krémes, szétolvadt – akkor már jó is a gomba. Forrón rettenetesen finom, de másnap, akár hidegen is kiváló fogás. Zoltán blogját itt találjátok.
Hozzászólás zárolva.