Hozzávalók:
gomba
juhtúró
egy kevés tejföl
kedvenc zöldfűszereink
fokhagyma
egy kevés sajt
Elkészítés:
A zöldfűszereket (rozmaring, menta, petrezselyem, snidling, tárkony) apró darabokra vagdostuk. A túrót fellazítottuk némi tejföllel, majd bekevertük a zöldfűszerekkel, és zúztunk bele vagy négy gerezd fokhagymát is. A gombafejeket besóztuk, majd megtöltöttük a túróval, szórtunk még rá snidlinget, nyomkodtunk bele sajtot - majd mehetett az egész a grillre.
Amikor a sajt már krémes, szétolvadt - akkor már jó is a gomba. Forrón rettenetesen finom, de másnap, akár hidegen is kiváló fogás. Zoltán blogját itt találjátok.
Grillezhető sajt készítése otthon
Egy ilyen pillanatok alatt grillezhető sajt nagyon jól tud jönni, ha munka után fáradtan hazaesünk. Zöldségekkel, előre megfőzött gabonákkal pillanatok alatt készíthetünk belőle vacsorát, de elkápráztathatjuk vele a vendégeinket is. Frissen, melegen a legjobb.