Facebook hozzászólás
292

Könnyű vajbabos saláta

Csupa vitamin, mégis nagyon egyszerű és nagyon finom ez a saláta! Most minden hozzá való zöldség frissen kapható, ám ha nagyon sietős a dolgunk, mirelit zöldbabbal is dolgozhatunk, és akkor tíz perc alatt megvan!

Kép: Bonduelle

Hozzávalók
(4 adag)
40 deka vajbab
(lehet előpárolt fagyasztott is)
40 deka bébispenót
2 evőkanál vaj
2 kis fej sárgarépa
5 deka brokkolicsíra
só, bors

Elkészítése
A bébispenótot alaposan megmossuk és lecsepegtetjük, majd négy tányérra elosztjuk. A babot a vajon megpároljuk, ha elkészült, összekeverjük a vékony csíkokra vágott vagy reszelt sárgarépával, és a salátára rendezzük. Megszórjuk a brokkolicsírával, sózzuk, borsozzuk, és meglocsoljuk egy kevés olívaolajjal. (Forrás: Bonduelle)

Életforma-tippek

Salátákhoz gyakran kell vékony csíkokra metélni különböző zöldségeket, ennél a receptnél például sárgarépát. Persze lehet késsel is nekilátni a feladatnak, de azért ha van megfelelő reszelőnk, lényegesen hamarabb végezhetünk az ételkészítéssel. Ezért most ezt a szettet ajánljuk, ez nem négy az egyben megoldás, hanem négy külön kis eszköz, így kényelmesebb a használata. 1490 forintba kerül.
Az Életforma Shopban persze sokfajta reszelőt találhatsz, többféle megoldást kínálnak, és persze nem csak zöldségekhez – van almához, csokihoz is való.

További Életforma-receptek itt!


A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árai

a Mindenár.hu

rendszeresen frissülő oldalán!
Áruházválasztóval!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!