Krémes emeletes epres
Azt hiszed, bűntudat nélkül nincs húsvét? Pedig van, és ezt Dudás Lili be is bizonyítja! Húsvéti reggelire, és desszertnek is tökéletes ez a szemet gyönyörködtető, krémes-habos palacsinta-torony, ráadásul pár lépésben elkészíthető! Ne feledd, egészségesen is ünnepelhetünk!
Hozzávalók:
- 10 db proteines palacsinta-alapanyag (kókuszos vagy sima) – kb. 4 adagolókanálból készült mennyiség
- 30 dkg kókuszkrém
- 2 adag vanília ízű protein
- 25 dkg eper
Elkészítés:
Keverjük ki a palacsintatésztát a csomagoláson feltüntetett utasításnak megfelelően, majd süssük ki, és tegyük félre hűlni. Az epret tisztítsuk meg, a felét vágjuk apróra. A kókuszkrémet és a vaníliás ízű Diet Proteint alaposan keverjük össze, majd adjuk hozzá a feldarabolt epret. Kenjünk meg krémmel egy palacsintát, tegyünk a tetejére egy másikat, azt is kenjük meg, és folytassuk, amíg a palacsinta el nem fogy. A tetejére is kenjünk krémet, végül díszítsük a maradék eperrel! Jó étvágyat!
Hozzászólás zárolva.