Facebook hozzászólás
819

MEGLEPETÉS

Van új a cukkini alatt

Kudarcot vallottak a béketárgyalások, a reszelő újból támadásokat indít… A cukkini amíg és ahogy tudja tartja magát, ám még mindig vannak tartalékai. Íme egy példa Steffel Csabától.

Cukkini alatt sült lazac, Kép: Steffel Csaba
Kép: Steffel Csaba

Hozzávalók:

Elkészítés:

A lazacfiléket megcsepegtetjük a citromlevével, besózzuk és egy olajozott tepsibe tesszük, egy kevés fehérbort vagy vizet öntünk alá.

A cukkinit nagy lyukú reszelőn lereszeljük, hozzáadjuk a lisztet, ráütjük a tojásokat, sózzuk és szerecsendióval ízesítjük, összekavarjuk, reszelt citromhéjjal pikánssá tesszük. Az így kapott masszát ügyesen elosztjuk a lazacfilék tetején és gázsütő 6-os fokozatán 20-25 perc alatt megsütjük.

A sárgarépát apró kockákra daraboljuk, hagyományos módon, a rizzsel együtt készítjük el, és a végén aprított snidlinget keverünk hozzá.

Egyszerűen imádni való! Jó étvágyat kíván Steffel Csaba!

Mediterrán zöldséges halleves

Mediterrán zöldséges halleves, Kép: Somogyi Zoltán Max
Kép: Somogyi Zoltán Max

Akkor ismét tegyünk azért, hogy több hal fogyjon! Ez a recept egy andalúz tapas-bárból származik, kicsit átírva a hazai lehetőségekre. Meg lehet vele mutatni a hal ezernyi arcát, és azt hogy van a halászlén kívül is halleves. Érdemes tömör húsú hallal dolgozni, és amikor az edénybe kerül, akkor már csak óvatosan keverjük, de inkább rázogassuk.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!