Facebook hozzászólás

MEGLEPETÉS

Van új a cukkini alatt

Kudarcot vallottak a béketárgyalások, a reszelő újból támadásokat indít… A cukkini amíg és ahogy tudja tartja magát, ám még mindig vannak tartalékai. Íme egy példa Steffel Csabától.

Cukkini alatt sült lazac, Kép: Steffel Csaba
Kép: Steffel Csaba

Hozzávalók:

Elkészítés:

A lazacfiléket megcsepegtetjük a citromlevével, besózzuk és egy olajozott tepsibe tesszük, egy kevés fehérbort vagy vizet öntünk alá.

A cukkinit nagy lyukú reszelőn lereszeljük, hozzáadjuk a lisztet, ráütjük a tojásokat, sózzuk és szerecsendióval ízesítjük, összekavarjuk, reszelt citromhéjjal pikánssá tesszük. Az így kapott masszát ügyesen elosztjuk a lazacfilék tetején és gázsütő 6-os fokozatán 20-25 perc alatt megsütjük.

A sárgarépát apró kockákra daraboljuk, hagyományos módon, a rizzsel együtt készítjük el, és a végén aprított snidlinget keverünk hozzá.

Egyszerűen imádni való! Jó étvágyat kíván Steffel Csaba!

Mediterrán zöldséges halleves

Mediterrán zöldséges halleves, Kép: Somogyi Zoltán Max
Kép: Somogyi Zoltán Max

Akkor ismét tegyünk azért, hogy több hal fogyjon! Ez a recept egy andalúz tapas-bárból származik, kicsit átírva a hazai lehetőségekre. Meg lehet vele mutatni a hal ezernyi arcát, és azt hogy van a halászlén kívül is halleves. Érdemes tömör húsú hallal dolgozni, és amikor az edénybe kerül, akkor már csak óvatosan keverjük, de inkább rázogassuk.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 147

HÍREK

1 / 1 157

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!