REGGELIRE, UZSONNÁRA, PARTIRA
Füstölt makrélás szendvicskrém
Gyönyörű , illatos füstölt makrélát vettem de nagyon nagy volt, így az egyik feléből szendvicskrémet készítettem, ami igazi fehérjebomba lett , a másik feléből előételek készülnek majd… Ez történt Pammer Lívia konyhájában.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A makréla bőrét lehúzzuk, a húsát leszedegetjük, az előforduló szálkákat kiszedjük. A tojásokat keményre főzzük, és kockázzuk. Egy tálkába beletesszük a halhúst, rá a kockázott tojást, az apróra vágott hagymát, mustárral, tejföllel és egy teáskanálnyi teavajjal jó átkeverjük, borsozzuk, és a végén egy csepp citromlével megbolondítjuk. Olívabogyós stanglival kínáltam.
Makréla és zöldség, avagy amikor megérdemlem…
Amikor az ember fia úgy érzi, hogy megérdemli, akkor meg kell tennie, illetve meg kell vennie, azaz meg kell ennie, még akkor is, ha egy picit, talán nem a legolcsóbbra kíván rá. Ennek kompenzálására és költségenyhítésre tökéletesen megfelel az akciós brokkoli, ami kicsit talán sárgább, de a miénk! Ez az őrülten jó ételek alkotójának véleménye.
Hozzászólás zárolva.