Facebook hozzászólás
1 235

SAJTTAL SZÓRT SZŰZÉRMÉK

Szűz és paradicsom, avagy az egyszerű és csalafinta

Igen, valóban létezik ilyen egyszerű pompa; lehet, hogy egy ici-picit olaszos, de abból még nem volt baj! Egyébként meg, No comment! Tök felesleges lenne erről bármit írogatni…, tehát az egész magáért beszél. Íme az őrülten jó ételek legújabb produkciója.

Sajttal szórt szűzérmék, Kép: Steffel Csaba
Sajttal szórt szűzérmék, Kép: Steffel Csaba

Hozzávalók:

Elkészítés:

A rizi-bizi készítése megegyezik a párolt rizsével, illetve ez esetben mielőtt lefednénk, beleszórjuk a fagyos borsót készre főzzük, készre pároljuk, sóval, borssal és lestyánnal ízesítjük.

A szűzpecsenyét felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, és egy nagy serpenyőben mindkét oldalukról megsütjük. Amíg az szűzérméink sülnek, elfelezzük a paradicsomokat, és az utolsó 3-4 percben a húsok közé szórjuk, 2-3 evőkanál balzsamecettel meglocsoljuk, majd lényegében csak összemelegítjük, összeforraljuk, de annyira, hogy a paradicsomok még nem essenek szét.

Tálaláskor reszelt parmezánnal megszórjuk. Pont – írja blogjában Steffel Csaba.

Pulykaszárny és alma, avagy Mert szeretem

Pulykaszárny almával, Kép: Steffel Csaba
Kép: Steffel Csaba

Ma ezt készítettem, mert szeretem. Külön-külön is, na de így egybe… Steffel Csaba egy különleges ételét mutat meg Nektek.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!