Hozzávalók:
500 gramm csirkemáj
1 fej vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma
6 levél bazsalikom
50 gramm vaj
1 evőkanál kristálycukor
2 kiskanál só
csipet bors
Elkészítés:
2 evőkanál olajon a máj mindkét oldalán sütjük, hogy megbarnuljon, majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát. Pár perc alatt összesütjük, majd turmixgépbe öntjük az egészet. Hozzáadjuk a felkockázott vajat, sót, borsot, cukrot, és az apróra vágott bazsalikomot.
Pirítóssal és zöldségekkel a legjobb vacsora.
Isteni finom mandulás csirkemáj
A mandula a világ összes olajos magvai közül az egyik legrégebbi, és májjal együtt nagyon finom! Minden májjal, de ez talán a legolcsóbb. Nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető!