Hozzávalók:
- 2 evőkanál kókuszolaj
- 30 dkg mirelit spenót
- 1 evőkanál fokhagymapor
- 1,5 l zöldség alaplé (gyökérzöldségekből)
- 4 db közepes burgonya megpucolva, felkockázva
- só
- őrölt fekete bors
- snidling (friss vagy szárított)
Elkészítés:
Az olajon megdinszteljünk a felengedett, levétől kinyomkodott parajt, és ízesítjük fokhagymával. Felengedjük az alaplével, és puhára főzzük benne az egészen pici kockákra vágott burgonyát. Sózzuk, borsozzuk, és a végén összeturmixoljuk. Snidlinggel megszórva tálaljuk.

A spenót és a túró klasszikus párosításnak számít, egy tavaszi hangulatú pitében pedig egyszerűen ellenállhatatlan. Receotjét a képre kattintva olvashatod.