Zsiradékon lepirítok egy kisebb fej kockára vágott vöröshagymát, ugyancsak lepirítom benne a húst, ráteszem a piros aranyat és a piros paprikát, majd felengedem hideg vízzel, fűszerezem. Lassan forralva főzöm kb. 25 percig, és addig kifőzöm a makarónit. A főzővízbe nem teszek olajat, csak sót, mert félkeményen (al dente) ráöntöm a pörkölt alapra, és azzal még főzöm 7-8 percig, majd lekapcsolom az energiát, és fedő alatt hagyom még érni 15-20 percig. Nem egy bonyolult étel, de nagyon finom, tejfellel és ecetes uborkával. Nyami, nyami.... és nagyon fontos hogy gyorsan elkészíthető!
Jó étvágyat kíván hozzá a szerző: Max
A cukkini még mindig felkínálja nekünk magát, mi pedig örömmel el is fogadjuk, hogy egy gyors vacsorát készítsünk belőle, egy kis pulykahús társaságában. Ízleni fog!