Hozzávalók:
Elkészítés:
Félig megfőzőm a burgonyát, felvágom, majd egy kiolajozott tepsiben elterítem, megöntözöm olíva olajjal, a rozmaringgal, az apróra vágott a fokhagymával megszóróm, rádobom az apróra kockázott vajat, sózom, borsozom. Összekeverem, és be a sütőbe, 200 c-on kb. 30 percre. Amikor megsült, akkor ha kiveszem, le kell takarni, mert hamar kiszárad.
Egy pompás köret Maxtól, aki azt is megsúgta nekünk, hogy egy tükörtojással lehet egy egyszerű vacsora is! Ezt nevezem egyszerű és szellemes fogásnak! Jó étvágyat!
Max meséje a világ (egyik) legszebb gyümölcséről
A dolog úgy kezdődött, hogy a hétvégéről maradt egy kis doboz gyönyörű eprem. Belemásztam kedvenc oldalaim közé, és ott bukkantam Max isteni, angol ihletésű receptjére.