a
Hozzávalók
50 deka tonhal (lehet mélyhűtöt, és másfajta tengeri hal is)
12 deka gomba
15 deka krémsajt
6 deka vaj
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 evőkanál paradicsompüré
őrölt bors
só
olaj a sütéshez
a
Elkészítése
A halszeleteket megsózzuk, enyhén borsozzuk, lisztbe mártjuk, és mindkét oldalát kevés olajon megsütjük, majd a szeleteket kivajazott tűzálló tálba fektetjük.
A felaprított hagymát üvegesre pároljuk, hozzátesszük a felszeletelt gombát, és együtt pároljuk tovább. Sóval, borssal, zúzott fokhagymával ízesítjük, hozzáadjuk a paradicsompürét, és az egészet jól összekeverjük. A ragut a halszeletekre öntjük, majd beborítjuk a krémsajttal, és meglocsoljuk az olvasztott vajjal.
Közepes hőmérsékletű sütőben pirosra sütjük. Ketchupos rizzsel tálaljuk.
További ínycsiklandó receptek itt!
rendszeresen frissülő oldalán tájékozódhat!