Hozzávalók a tésztához:
- 6 adagoló kanál Protein Brownie
- annyi víz, hogy összeálljon laza tésztává
- 1 dl erős kávé
- ½ tk rum (aroma)
- 8-10 ek kakaópor
Hozzávalók a krémhez:
- 25 dkg light mascarpone
- 2 dl kókusztej
- 1 adagolókanál vaníliás kazein (Scitec Night Pro)
Elkészítés:
Melegítsd elő a sütőt légkeverésen 180ºC-ra (vagy alsó felső sütésen 200ºC-ra), és egy kisebb tepsit bélelj ki sütőpapírral, vagy kend ki zsiradékkal. Keverd ki a Protein Brownie alapot elegendő vízzel, és a tésztát simítsd a tepsibe. Süsd kb. 15 percig, amíg érintésre rugalmas nem lesz. Közben keverd össze a krém hozzávalóit és felhasználásig tedd hűtőbe. Ha kihűlt a tészta, vágd két részre, és mindkettőt locsolgasd meg a rummal összekevert kávéval, majd kend meg a fele krémmel az egyik felét és szórd meg kakaóval. Borítsd be a másik tésztalappal, kend meg a tetejét is a maradék krémmel és szórd meg kakaóporral. Pihentesd a hűtőben legalább egy órát, utána könnyen szeletelhető lesz! Vidám ünnepet és jó étvágyat!

Bajnokok desszertje, ami amellett, hogy nincs benne hozzáadott cukor, rostban gazdag és igazi protein bomba! Ez az igazán csinos darab tele van fehérjével! Elképesztően finom, egyszerűen elkészíthető piskótatekercs, amihez csak pár trükköt kell megtanulnod, és máris mintha egy cukrász kezéből került volna ki a mestermű.