Hozzávalók:
Minden, ami a hűtőben van, és minden, ami útközben eléd kerül. Tudtam, hogy van otthon némi kolbász, sonka, paradicsom, paprika, egy-két sajt, uborka... Beugrottam még egy közértbe bagettért, körözöttért, lazackrémért, majonézért és vágtáztam haza.
Elkészítés:
Csak annyi a feladat, hogy kapcsold be a sütőt, forrósítsd fel. Karikázd fel a kolbászt, szeleteld fel a sonkát, a sajtokat, csinosan kis tálkába rakd a krémeket, a felvágottakat meg egy jó nagy tálra. Akkor tedd a sütőbe a bagettet, amikor csengetnek. Mire bekíséred őket, pont annyira lesz meleg, friss ropogós, amennyire kell! Vágd fel azt is! Hónod alatt egy üveg borral, kezedben a tálcákkal már kínálhatod is a falatokat. Szúrj bele pár fogpiszkálót vagy erre a célra "kiképzett" pálcikákat, és jöhet az önfeledt pletyi...