Hozzávalók:
15 dkg cukor
15 dkg vaj
2 citrom leve és reszelt héja
2 db tojás
175 gr natúr joghurt
8 evőkanál tej
30 dkg liszt
1 kiskanál szódabikarbóna
15 dkg aszalt sárgabarack
Elkészítés:
A vajat kikeverjük a cukorral, hozzáadjuk a tojásokat, a joghurtot és a tejet. A lisztet a szódabikarbónával és az apróra vágott barackkal összeforgatjuk, hozzáadjuk a krémes masszához. A muffin forma mélyedéseit a tésztával kétharmadig töltjük, 190 okra előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük.
Zamatos almás muffin
Ha van egy jó muffin recepted, igazából nagyon gazdag vagy. Bármikor elkészítheted, százféle módon variálhatod, nem kell vele sok időt eltöltened, és mindenkinek ízleni fog. Mi ez, ha nem főnyeremény?