Finom csirke mártással
Csirkecombból könnyen és gyorsan készíthetünk laktató vacsorát. Ehhez az ételhez sem kell a húson, egy kevés újhagymán, tejszínen kívül semmi különleges hozzávaló. Gayer Taubert Szilviától kaptuk a leírást.
Hozzávalók:
0,5 kg csirkecomb filé
2 doboz főzőtejszín
1 ek dijoni mustár
2 szál újhagyma
snidling
petrezselyem
só
bors
2 evőkanál olaj
egy kevés liszt
Elkészítés:
A combokat sózom, borsozom, és lisztbe forgatva egy kevés olajon elősütöm. A serpenyőbe a felkarikázott újhagymát kicsit megpirítom, majd felöntöm a tejszínnel és hozzáadom a mustárt, snidlinget és petrezselymet, és az ízlés szerinti fűszereket. Összeforralom, majd beleteszem a elősütött combokat, és takarék lángon fedő alatt 10-15 percet hagyom (néha megrázogatom), hogy összefőjenek az ízek.
https://www.eletforma.hu/kitchen-aid
Hozzászólás zárolva.