Facebook hozzászólás
280

Hidratálj a mesterszakáccsal!

Legyen most már a barnaság megőrzése a cél! Fogadjuk meg a mesterszakács tippjeit, használjuk ki a késő nyári nap sugarait is! Ha így teszel, karácsonyig nem lesz szükségünk önbarnítóra!

Sárvár, Kép:Pixabay

Hidratálás a feszességért

Az egészséges bőr és a hosszan tartó bőrszín megőrzésének alapja a külső-belső hidratálás. A megfelelő mennyiségű folyadék ugyanis garantálja a feszességet, frissességet, a jól hidratált bőr pedig tovább megőrzi a napbarnított színt, hiszen nem hámlik. Így a legfontosabb: mindig ügyeljünk a bőséges folyadékfogyasztásra! A szénsavmentes ásványvíz mellett azonban vannak izgalmasabb alternatívák is a kellő folyadékbevitelre. Próbáljuk ki a Spirit Hotel mesterszakácsának különleges, barnító, hideg gyömbéres sárgarépaleves receptjét mandulatejjel, amelyet előszeretettel készít a nyári-őszi időszakban a hotel vendégeinek. Ha összefutott a nyál a szánkban, vegyük az irányt Sárvárra!

Borda Attila, a Spirit Hotel mesterszakácsának receptje: hűsítő-barnító hideg gyömbéres sárgarépaleves mandulatejjel

Kép: sajtóanyag

Reszeljünk le egy darab sárgarépát, majd pároljuk puhára mandulatejben. Ízesítsük reszelt gyömbérrel, ananászlével, és bolondítsuk meg pár csepp olívaolajjal is. A jól összekevert anyagokat turmixoljuk le, pihentessük a hűtőben és tálaljuk!

Egészségünkre a hosszú, szép barnaságért!

A Spirit Hotel főorvosa itt azt is elmondja, mit kell enni ahhoz, hogy decemberig megőrizhessük a nyári színünket!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!