Facebook hozzászólás
1 241

REGGELIRE, UZSONNÁRA, PARTIRA

Füstölt makrélás szendvicskrém

Gyönyörű , illatos füstölt makrélát vettem de nagyon nagy volt, így az egyik feléből szendvicskrémet készítettem, ami igazi fehérjebomba lett , a másik feléből előételek készülnek majd… Ez történt Pammer Lívia konyhájában.

Füstölt makrélás szendvicskrém Kép: Pammer Lívia
Kép: Pammer Lívia

Hozzávalók:

Elkészítés:

A makréla bőrét lehúzzuk, a húsát leszedegetjük, az előforduló szálkákat kiszedjük. A tojásokat keményre főzzük, és kockázzuk. Egy tálkába beletesszük a halhúst, rá a kockázott tojást, az apróra vágott hagymát, mustárral, tejföllel  és egy teáskanálnyi teavajjal jó átkeverjük, borsozzuk, és a végén egy csepp citromlével megbolondítjuk. Olívabogyós stanglival kínáltam.

Makréla és zöldség, avagy amikor megérdemlem…

Makréla és zöldség, Kép: Steffel Csaba
Kép: Steffel Csaba

Amikor az ember fia úgy érzi, hogy megérdemli, akkor meg kell tennie, illetve meg kell vennie, azaz meg kell ennie, még akkor is, ha egy picit, talán nem a legolcsóbbra kíván rá. Ennek kompenzálására és költségenyhítésre tökéletesen megfelel az akciós brokkoli, ami kicsit talán sárgább, de a miénk! Ez az őrülten jó ételek alkotójának véleménye.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!