Facebook hozzászólás

REGGELIRE, UZSONNÁRA, PARTIRA

Füstölt makrélás szendvicskrém

Gyönyörű , illatos füstölt makrélát vettem de nagyon nagy volt, így az egyik feléből szendvicskrémet készítettem, ami igazi fehérjebomba lett , a másik feléből előételek készülnek majd… Ez történt Pammer Lívia konyhájában.

Füstölt makrélás szendvicskrém Kép: Pammer Lívia
Kép: Pammer Lívia

Hozzávalók:

Elkészítés:

A makréla bőrét lehúzzuk, a húsát leszedegetjük, az előforduló szálkákat kiszedjük. A tojásokat keményre főzzük, és kockázzuk. Egy tálkába beletesszük a halhúst, rá a kockázott tojást, az apróra vágott hagymát, mustárral, tejföllel  és egy teáskanálnyi teavajjal jó átkeverjük, borsozzuk, és a végén egy csepp citromlével megbolondítjuk. Olívabogyós stanglival kínáltam.

Makréla és zöldség, avagy amikor megérdemlem…

Makréla és zöldség, Kép: Steffel Csaba
Kép: Steffel Csaba

Amikor az ember fia úgy érzi, hogy megérdemli, akkor meg kell tennie, illetve meg kell vennie, azaz meg kell ennie, még akkor is, ha egy picit, talán nem a legolcsóbbra kíván rá. Ennek kompenzálására és költségenyhítésre tökéletesen megfelel az akciós brokkoli, ami kicsit talán sárgább, de a miénk! Ez az őrülten jó ételek alkotójának véleménye.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Pornó vagy szakértő?

Mindenki tanítja, senki sem csinálja - általában ebben a helyzetben találjuk magunkat, ha egy téma kapcsán tanácsra van szükségünk. Ha azonban a szexről van szó, megváltozik a felállás: mindenki…
1 / 211

Receptek

HÍREK

1 / 1 153

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!