December beköszöntével a szálloda karácsonyi díszbe öltözik. A lobbyban feldíszített fenyőfa, körös-körül ünnepi csillogás és meghitt hangulat várja a látogatókat. A fő téma pedig mindenki kedvence, a Diótörő. De ez a mesés balett nemcsak a díszletekben jelenik meg. A Corso Étterem brunch-ait is ez a különleges tematika hatja át, ahol a vendégek egy pohár finom champagne mellett hangolódhatnak a karácsonyra, miközben a Diótörő jelmezeibe bújt balettművészek élő zenére elevenítik meg ezt a kedves történetet táncukkal.
Champagne
A legexkluzívabb ital kétségtelenül a champagne, ami önmagában bármilyen percet ünneppé tesz. Az eredetvédett francia pezsgő mindig is a magas minőség egyik szinonimája volt, a szállodához pedig pontosan ez illik, csakúgy, mint az adventhez és a karácsonyhoz, ezért számos módon kínálják a champagne-t decemberben.
Brunch
A hotelben a vendégei ünnepi környezetben az adventi vasárnapokon pihenhetik ki a karácsonyi kavalkádot. Ráadásul a családosoknak egy Diótörő- ihlette, animátorok által működtetett gyereksarok is segít abban, hogy a szülők tényleg kikapcsolódhassanak.
Gullner Gergő séf a magyar és a környező országok tradicionális ételeit gondolta újra, nemzetközi hatásokkal, szezonalitással és a lokális alapanyagok használatával ötvözve, amivel egyedülálló fogásokat hozott létre.
Érdemes lesz decemberben kiszakadni az ünnepi rohanásból, és eltölteni pár nyugodt és kényeztető órát Budapest egyik legszebb kilátásával.
Talán a legtöbb embert megszólító ünnep nálunk a karácsony, és az azt megelőző időszak. Mindenki a maga módján ünnepli, de azért néhány dolgot illik tudni az év utolsó heteiről, napjairól. Az egyházi ünnepet tekintve ez az örömteli várakozás, a szeretet, a születés hónapja. Ennek jegyében közeledj családtagjaidhoz, barátaidhoz, munkatársaidhoz, és ezt a visszafogottságot próbáld képviselni majd a munkahelyi bulin is – na persze, csak ha jót akarsz magadnak jövőre is…