Leszűröm és szétszedem a levest, a húst leterítem egy tűzálló tálba, arra rá a zöldséget. Ízesíteni nem kell, mert a leves zamata a húsban már benne van. 3-4 evőkanányi tejfölt, hőkiegyenlítéssel kikeverek 2-3 merítőkanál levessel. Az így kapott mártást szépen rácsorgatom a tálra.
Meleg sütőben szép pirosra sütöm. Sok idő nem kell hozzá, mert minden főtt, csak egyben kell sütni!
Jó étvágyat kíván hozzá: Max
Kalandozás a mentes, könnyedebb világba! Ez is rendezvényre, vendégeknek készült, és fel is került a táblás ajánlatok közé. Azt mondták a húsmentes étkezést folytató vendégeim, hogy általában grillezett zöldséget (nem tudom, miért hívnak egy olajozott rostlapon/serpenyőben meggyalázott zöldséget grillezettnek, ahol mondjuk előtte egy termetes marha steak készült), vagy párolt zöldséget tudnak enni. Opció lehet még a saláta is. A húsmentes étkezés okai lehetnek egészségügyi, vallási, vagy a leggyakoribb a „fejbenvan a baj”. De tudni kell kezelni, és tudjuk, legjobb vendég a hálás vendég. Tehát akkor íme: a karfiol steak. Max konyhája ezt is tudja!