- 3 szál zöld spárga
- 2 db tojás
- 2 db - 5 dkg bébi virsli - (10 dkg-s / 4db-os kiszerelésben kapható)
- 2 ek tej
- tárkony
- chili pehely
- sajt (cheddar)
- só
- zsiradék
Elkészítés:
A spárgát megtisztítjuk, és felkarikázzuk, a virsliket szintén felkarikázzuk, kevéske zsiradékon elkezdjük pirítani. A tojásokat, 2 ek tejjel, tárkonnyal és sóval elhabarjuk, majd a ráborítjuk a spárgára és a virslire. Szépen, lassan egybesütjük, úgy hogy lehetőség szerint egyben is maradjon.
Amikor "majdnem" elkészült, megszórjuk apró kockára vágott sajttal, chili pehellyel, és 1-2 percre – tálalásig - lefedjük.
Jó étvágyat, és szép napot kíván Steffel Csaba!
Tegnap pompás kis filézett nyúlcombra akadtam a boltban, gondoltam finom és legendás paprikást készítek belőle, galuskával. Aztán ahogy a sorok között bandukoltam, elém ugrott egy doboz akciós, kicsit idősebb, enyhén megbarnult sampipi gomba, gondoltam, akkor Bakonyi nyuszi lesz belőle.
Ma elmentem a zöldségeshez, és jé! már van medvehagyma, na akkor gondoltam pompás medvehagymás ragu lesz belőle, mondjuk tejszínnel. És végül nehogy nehogymá’ galuskával egyem – gondoltam -, inkább egy laza kis puliszkát dobok mellé, megpirítva, gondoltam… Na kérem, valahogy így készülnek Steffel Csaba ételei.