Hozzávalók:
                    Tésztához
- 6 tojás fehérje
 - 20 deka cukor
 - 10 deka kókuszreszelék
 - 10 deka liszt
 
Krémhez:
- 1 csomag vaníliás pudingpor
 - 1 cs vaníliás cukor
 - 6 tojás sárgája
 - 20 deka cukor
 - 4 deci tej
 - 25 deka margarin
 
Elkészítés:
Tészta: A 6 tojásfehérjét alaposan felverjük a cukorral, majd beleszitáljuk a lisztet és a kókuszreszeléket. Összekeverjük, majd a masszát kizsírozott, kilisztezett közepes tepsibe öntjük. Közepes lángon 6-8 percig sütjük.
Krém: A pudingport 1 deci tejjel, a vaníliáscukorral, 5 deka kristálycukorral összekeverjük, majd hozzáadjuk a habosra kevert tojások sárgáját is. Felforraljuk a tejet a maradék 14 deka cukorral, majd folyamatos keverés mellett hozzáadjuk az előbbi tojássárgás masszát, és sűrűre főzzük. Ha kihűlt, hozzákeverjük a 25 deka margarint.
A krémet a még tepsiben lévő kihűlt tésztára kenjük. A szeletek helyét jelöljük ki és a közepébe szúrjunk 1-1 szem pucolt mandulát. Végül a tetejét kókusszal megszórjuk, majd szeletekre vágjuk.