Facebook hozzászólás
1 551

EGYSZERŰ, FINCSI EBÉD

Gyors, serpenyős vadászpecsenye

Remek vacsora vagy egy gyors ebéd? Bármelyik lehet. Tetszés szerint variálhatóak az alapanyagok, és tényleg gyorsan készen van. Én jobban szeretem csirkecomb vagy pulykacomb filéből. A tejszín helyett felönthetjük kókusztejjel vagy más növényi „tejföllel”. Max megint meglep bennünket!

Gyors, serpanyős vadászpecsenye, Kép: Somogyi Zoltán Max
Kép: Somogyi Zoltán Max

Hozzávalók:

Elkészítés:

  1. Melegítsünk kevés olajat egy serpenyőben, az apróra vágott fehér hagymát pár perc alatt pároljuk meg. Keverjük hozzá a kockákra vágott csirkehúst, az újhagymát és az ételízesítőt, pirítsuk le, sózzuk, majd öntsük fel 1 dl vízzel, és főzzük 5-8 percet.
  2. Adjuk hozzá a sonka csíkokat, a gombát, és főzzük még 5 percet. Öntsük fel tejszínnel, keverjük össze, és főzzük még 5-8 percet. Tálaláskor szórjuk meg vágott petrezselyemmel. Jól illik hozzá a bagett, vagy a zöldsaláta.

Jó étvágyat hozzá!

Max

Háromsajtos csirkés-gombás pasta

Háromsajtos csirkés pasta, Kép: Pammer Lívia
Kép: Pammer Lívia

Ez az egyik legjobb tésztaétel , minden benne van amit kedvelek, nem utolsó sorban pedig gyorsan elkészül! Pammer Lívia ajánlja!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!