Facebook hozzászólás
314

Húsvéti báránycomb

Egy isteni bárányrecept, melyet mindenképpen ki kell próbálnia minden háziasszonynak!

Hozzávalók:

1 báránycomb (2 kg)

2 citrom

4 gerezd fokhagyma

kakukkfű, majoránna, rozmaring

Elkészítése:

A báránycombot citromlével meglocsoljuk, sóval, borssal, majoránnával bedörzsöljük, letakarva legalább egy 1 óra hosszat (jobb, ha egy éjszakát) érleljük. Tűzálló tálba fektetjük, és előmelegített sütőben, 2 dl vizet aláöntve, letakarva sütjük 60 percig. Levesszük a fóliát, aláöntünk szükség szerint további 2 dl vizet, és ismét betakarva további 30 percig sütjük. Levéve a fóliát a tetejét megszórjuk összevágott fokhagymával és fűszerekkel. További 30 perc alatt készre sütjük. Burgonyapürét, párolt zöldséget kínáljunk hozzá.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!