Facebook hozzászólás
934

Mozzarellás sült padlizsán

Egy könnyű gyors vacsora, amiből pótolhatjuk a megcsappant vitamin készleteket. Nem kell ehhez semmi bonyolult!

Ha félünk, hogy túl leves lesz, némi zsemlemorzsával is érdemes megszórni a zöldség szeleteket
Kép:BioTechUSA

Hozzávalók:

2 padlizsán vékony szeletekre vágva,

1 nagy tojás felverve,

5 dl paradicsomszósz, püré

15 dkg mozzarella lereszelve,

1 evőkanál friss bazsalikom apróra vágva

Elkészítés:

Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. A felszeletelt zöldségeket tegyük egymás mellé egy tepsibe és 5 percig a sütőben átsütni mindkét oldalukat. Egy sütőtál alját paradicsomszósszal bekenni, majd jöhetnek a zöldségkarikák és a tetejükre a reszelt mozzarella, újra paradicsomszósz és addig rétegezni, amíg elfogynak az alapanyagok. Sajttal fejezzük be és a tetejét szórd meg bazsalikommal. Kb. 30-40 percig sütjük előmelegített sütőben addig, amíg kicsit megpirul. Más zöldségekkel, például cukkinivel is elkészíthető.

Jó étvágyat!

Silye Gabriella,
BioTechUSA sporttáplálkozási szakértő



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!