Facebook hozzászólás
813

Tormás vöröskáposzta-saláta

Igazi vitaminbomba ez a saláta, amely télen kiváló arra, hogy pótoljuk a leapadt készleteket. Ráadásul gyönyörű a színe és csodás az íze is!

Kép:sxc

Hozzávalók
80 deka vöröskáposzta,
2 kisebb fej lilahagyma,
1 csomó metélőhagyma,
5 deka durvára vágott dió,
5 deka ecetes torma,
2-3 evőkanál borecet,
1 kávéskanál cukor, só, őrölt bors,
1 deci olívaolaj

Elkészítése
A legyalult káposztát besózzuk, majd 20 perc múlva kinyomkodjuk. Egy tálba rakjuk, hozzáadjuk a karikára vágott lilahagymát, a felaprított metélőhagymát, a diót, végül ráöntjük a salátalét. Ehhez a borecetet elkeverjük ízlés szerint sóval, borssal, cukorral, tormával, hozzáadjuk az olívát, és kikeverjük. Hűtőben körülbelül 1 óra hosszáig tartjuk, míg az ízek jól összeérnek.

További ínycsiklandó receptekért kattintson ide!

A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árairól
a Mindenár.hu
rendszeresen frissülő oldalán tájékozódhat!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!