- 20-25 dkg majonéz
- 2-3 ek mustár
- 2 ek joghurt
- 3-4 csirke comb húsa
- 4-5 főtt kemény tojás
- 2-3 szép, kemény alma
- 1 kis doboz ananász konzerv
- Só, bors
Elkészítés:
Az ananászt lecsepegtetjük, és ha túl nagy darabok, akkor vágjuk kisebbekre, de ez a méret legyen a meghatározó, a többi alapanyagot is ekkorára vágjuk majd. A majonézt keverjük ki a mustárral, ízesítjük, sózzuk, és a joghurttal lazítjuk. Az almákat hámozzuk meg, és kockázzuk egyből az öntetbe, így nem lesz barna. Keverjük át, adjuk hozzá az ananászt, majd a csirkehúst. A főtt tojásokat nagy darabokra vágjuk, mindenképpen a legvégén adjuk hozzá, így törik össze a legkevésbé. Tegyük félre pihenni egy órácskát, és utána tálaljuk. Lehet önálló ételként is tálalni, de egy kis grillezett vagy sült zöldség pompás kísérője lehet.
Jó étvágyat hozzá: Max!
Figyelgetve a gasztronómiai változásokat készült el Max levese. Követi a trendet, ezért nem rántással sűrített. Manapság vagy magával, az alapanyaggal, vagy más zöldséggel érjük el ugyanazt a célt. Jelen esetben a burgonya segített.