Facebook hozzászólás
9 309

Csirke saslik

Készítheted kerti grillen is, de én inkább azoknak ajánlom, akiknek nem adatik meg a kerti grillezés gyönyörűsége. Ezt ugyanis serpenyőben, a gázon is megsütheted.

Csirke saslik, Kép: Kandikó Éva
Kép: Kandikó Éva

Hozzávalók:
csirkemell filé
apró szemű gomba
kaliforniai paprika
cukkini
vöröshagyma
előfőzött kelbimbó

bors
olívaolaj

Elkészítés:
Minden hozzávalót nagyjából egyforma nagyságú kockákra vágunk fel, majd egy előzőleg 10 percig vízben áztatott saslik pálcára húzzuk fel szépen, egymás után. Sózzuk, borsozzuk, lekenjük néhány csepp olajjal, és egy teflon serpenyőben megsütjük. Nem árt, ha a serpenyőbe is öntünk némi olajat, és egyenletesen forgatjuk néhány percenként a nyársat, míg minden át nem sül.

Töltött csirke párolt zöldséggel
A csirkehús mindig, minden alkalomra jó választás, ünnepi fogásnak éppúgy, mint egy ilyen egyszerű, gyorsan elkészíthető hétköznapi étkezésre.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Nőként kiemelt szerepe van a jó alvásnak

Az alvás nem csupán a pihenés eszköze, hanem a szervezet regenerációjának és kiegyensúlyozott működésének…

Olívaolajjal a női egészségért

Az olívaolaj a mediterrán konyha egyik jellegzetes alapanyaga, ám nem csak a konyhában vehetjük hasznát. De ne…
1 / 3 465

GASZTRO

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!