A rovat cikkei

GASZTRO

Finom fenyőmagvak

Kevésbé ismert, hogy az európai mandulafenyő (Pinus pinea) és még néhány fenyőfaj magja emberi fogyasztásra is…

Kapros pisztráng

Hozzávalók: 4 kb. 20 dkg-os pisztráng, 2 csomó kapor, 6 kiskanál borecet, 1 kiskanál só, 1 db citrom, 2 lap…

Pisztráng borban

Hozzávalók: 4 kb. 30 dkg-os pisztráng, 1 gerezd fokhagyma, egy-egy szál friss rozmaring, kakukkfű, petrezselyem, 3…

Mézes pogácsa

Erre a hűvös hétvégére a kedvenc teánk mellé süssünk mézes pogácsát. Már sütéskor elbódulunk és megnyugszunk a…

Epertorta

5 tojásból készítünk piskótatorta-alapot, majd megkenjük eperlekvárral, és félbevágott (vagy egész) epreket rakunk…

Süssünk faliképet!

Bármilyen furcsán hangzik is, egy falra akasztható képet fogunk készíteni - a sütőben! A falikép elkészítéséhez…

Rózsi néni fánkja

Hozzávalók: 1 liter rétesliszt, 5 dkg elmorzsolt margarin, 2 tojássárgája, pici só, 1 tejfel, pici szódabikarbóna,…

Kocsonya

Hozzávalók: 1 db sertéscsülök, 2 db köröm, fekete bors, só, hagyma, fokhagyma, petrezselyem, sárgarépa, főtt tojás.