- padlizsán
- cukkini
- darált csirkemell
- 1 egész tojás
- 2 ek zabpehely
- só
- bors
- metélőpetrezselyem
Elkészítés:
A padlizsánt és a cukkinit kettévágjuk, majd éles késsel a belsejét kiszedjük, hogy legyen hova tölteni a tölteléket. Ami kijött, apróra kockázzuk, és a ledarált csirkemellhez adjuk. Ehhez a masszához hozzáütjük az egész tojást, a két evőkanálnyi zabpelyhet, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk az apróra vágott friss petrezselyemzöldet, és alaposan összedolgozzuk. A kivájt részekbe visszatöltjük a masszát, majd sütőben 160 fokon megsütjük.
Jó étvágyat kíván: Pammer Lívia
Dübörög a cukkini szezon, rántva, töltve, párolva finom és könnyed nyári kajákat főzhetünk-süthetünk belőle kevés idő alatt. Gyors és pofonegyszerű ételt készítettem belőle fél óra alatt, és nagyon finom lett – írja Pammer Livi. Akkor pedig nincs mit tenni, ki kell próbálni!