- gluténmentes vagy normál spagetti tészta
- 1 cukkini
- 3 közepes paradicsom
- egy csipetnyi fehérbors
- worchester szósz
- 250 g királygarnéla
Elkészítés:
A garnélákat fagyosan serpenyőbe borítottam, hozzáadtam a felkockázott cukkinit és paradicsomot, enyhén sóztam, fehérborssal hintettem, worchester szósszal alaposan nyakon öntöttem, majd lassú tűzön szaftosra-szószosra pároltam. A spagettit bő, forrásban lévő sós vízben kifőztem, majd leszűrtem.
Tálaláskor a tésztára halmoztam a szósszal együtt a rákokat, majd snidlinggel átszórtam.
Jó étvágyat kíván hozzá: Pammer Lívia
Na, ez is egy cukiságbomba Pammer Livitől! Sütni nem volt kedvem, de gondoltam, jól jönne egy epres desszert. Pár hete sikerült citromverbénát beszereznem, ami fantasztikusan- intenzíven lime-citrusos illatú és ízű, így a krémbe belecsempésztem, és egy nagyon frissítő különleges citromos aromájú anyagot kaptam, amit epervelővel és zabkeksszel rétegeztem. A siker nem maradt el, amellett, hogy szemet gyönyörködtető lett a látvány az íze messze meghaladta az elvárásaimat.